Πολάκης speaking: «Μικρή η θνητότητα της Δέλτα – Μητσοτάκη παραιτήσου»

11 mins read

Ως πρόσχημα για απολύσεις βλέπει τον εμβολιασμό και την μετάλλαξη Δέλτα ο Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επανέρχεται με αναρτήσεις του αναφορικά στο θέμα της πανδημίας και δηλώνει ότι η “μετάλλαξη Δέλτα έχει μικρότερη θνητότητα από τον αρχικό ιό” αλλά και ότι ” η κυβέρνηση επιχειρεί να αξιοποιήσει ως πρόσχημα, για απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, τον εμβολιασμό”. 

Γράφει στην ανάρτησή του

“Η ακραία νεοφιλεύθερη κυβέρνηση αποδεικνύει το αληθινό της πρόσωπο και τους σκοπούς που εξυπηρετεί.
Ενώ το ποσοστό θνητότητας της μετάλλαξης Δέλτα είναι 10 φορές πιο μικρό σε σχέση με αυτό της Άλφα (0,2% προς 1,9% στην Αγγλία – φωτό 1 – κάτι που επιβεβαιώνεται και στην Ελλάδα από τις διασωληνώσεις και τους θανάτους), ο Μητσοτάκης και τα “παραφερνάλια” του ΣΕΒ – γνωστοί λάτρεις των απολύσεων- σπεύδουν να δώσουν το πράσινο φως σε μαζικές απολύσεις εργαζομένων με ΠΡΟΣΧΗΜΑ τον εμβολιασμό, δηλώνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι όσοι απολύονται ας πάνε στα δικαστήρια να δικαιωθούν (φωτό 2). Βέβαια με το νέο εργασιακό – σκουπίδι που ψήφισαν, ακόμα και αν δικαιωθεί ο παράνομα απολυμένος εργαζόμενος, δεν θα μπορεί να επιστρέψει στη θέση του….
ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΕΙΧΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΟΧΗΣ στα ιδεοληπτικές εμμονές σας και στα όνειρα των “φίλων” σας για επιβολή εργασιακής ζούγκλας στη χώρα. Αυτά τα όνειρα θα μετατραπούν σύντομα σε ΕΦΙΑΛΤΕΣ σας!
ΥΓ: Μητσοτάκη, σήμερα είναι η 5η μέρα από την αποκάλυψη ότι υπέβαλλες κατ’ εξακολούθηση ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες και ότι συμμετείχες παράνομα σε αλλοδαπή εταιρεία. Αντί να βάζεις τη γυναίκα σου να γράφει διάφορα δακρύβρεχτα στο Twitter περί δήθεν στοχοποίησης της, βγες και ΑΠΑΝΤΑ για το συγκεκριμένο ΜΕΙΖΟΝ πολτικό και ποινικό ζήτημα. Αλλιώς ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!(φωτό 3)”

 

Facebook Comments