Πόλεμος Γεροβασίλη-συνδικαλιστών: Έχουν να δουλέψουν 20 χρόνια

11 mins read

Οι παλιές καλές μέρες που τα στελέχη του ΣυΡιζΑ χάιδευαν τους συνδικαλιστές φαίνεται πως έχουν περάσει. Σήμερα η υπουργός προστασίας του πολίτη Όλγα Γεροβασίλη εξαπέλυσε άγρια επίθεση κατά συνδικαλιστών της αστυνομίας κατηγορώντας τους ότι έχουν να δουλέψουν 20 χρόνια.

Η αφορμή για την κατά μέτωπον επίθεση της κ. Γεροβασίλη ήταν η επώνυμη καταγγελία πολίτη που κατέθεσε στη Bουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος, σύμφωνα με την οποία όταν ο πολίτης τηλεφώνησε στην τροχαία προκείμενου να στείλει περιπολικό για το συμβάν πήρε την απάντηση από τον αξιωματικό ότι έχει εντολή να μην μπαίνει στα Εξάρχεια.

«Υπάρχουν συνδικαλιστές που έχουν να πάνε στη δουλειά τους 20 χρόνια, όμως υπάρχουν και συνδικαλιστές που ενώ δικαιούνται άδειας δεν την παίρνουν και πάνε για δουλειά. Αυτοί έχουν το δικαίωμα να πουν ότι θέλουν ενάντια στην πολιτική ηγεσία και να σχολιάζουν. Αλλά αυτοί που έχουν 30 μέρες άδεια το μήνα δεν έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για την επιχειρησιακή δυνατότητα της αστυνομίας ούτε για τους συναδέλφους τους που τους προσβάλλουν».

Ακόμα η κ. Γεροβασίλη ανακοίνωσε ότι θα διενεργηθεί ΕΔΕ για την καταγγελία Λοβέρδου και υπενθύμισε ότι χθες έγινε επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων κατά την οποία συνελήφθησαν επτά άτομα. «Αυτό αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια», είπε.

Τέλος η υπουργός κατέθεσε τροπολογία με την οποία καταβάλλονται στους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας οι υπερωρίες του 4ου τριμήνου του 2017 και του 2018.

Πρόκειται για τεράστιο μύθο, απάντησε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη και απέδωσε την ευθύνη σε μερίδα συνδικαλιστών «που έχουν να εργαστούν 20 χρόνια» οι οποίοι θέλουν να πλήξουν την πολιτική ηγεσία, αλλά και καλύπτουν την δική τους ανικανότητα.

Facebook Comments