ΑρχικήΠαραπολιτικάΠότε έκλαψε η Βούλγαρη για τον Χασαπόπουλο

Πότε έκλαψε η Βούλγαρη για τον Χασαπόπουλο

Το πρωινό δίδυμο του ΜΕΓΚΑ, η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, μίλησαν στην εκπομπή της Σ. Χρηστίδου για τη συνεργασία τους.

«Έχω κλάψει στον αέρα από τα νεύρα μου μαζί του. Μετά δέσαμε στην αρχή είχαμε συγκρούσεις», είπε η Ανθή Βούλγαρη μιλώντας για τη σχέση της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Όσο πήγαινε η συνεργασία μας πήγε φυσιολογικά. Η Ανθή δεν παρεξηγείται. Πρέπει να σέβεσαι τον χώρο και την δουλειά του άλλου», είπε ο παρουσιαστής.

«Ο Ιορδάνης έχει πολλά χρόνια στην πλάτη και τον σέβομαι. Δεν μου έβαλε ποτέ ταμπέλα, με είδε σαν δημοσιογράφο. Είναι όλα αληθινά τα συναισθήματα μας. Θέλουμε να κάνουμε ευκολοχώνευτη την επικαιρότητα, είμαστε δημοσιογράφοι και μπορούμε να τα κάνουμε όλα. », πρόσθεσε η Ανθή Βούλγαρη

«Στις δύσκολες στιγμές και τις βαριές ειδήσεις περνάμε δύσκολα. Την κυρία Παγώνη εγώ την έβγαλα στην τηλεόραση. Είναι τελείως διαφορετικός άνθρωπος αν την γνωρίσεις από κοντά. Ακομπλεξάριστη. Δεν θα έκανα ψυχαγωγία ποτέ, δεν μου αρέσει, δεν μου ταιριάζει», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Παρακολουθήστε εδώ:

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ