Πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κάνει στροφή στην καριέρα του με… εκπομπή τέχνης (photo)

10 mins read

Πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να βάλει για λίγο το κοστούμι του πολιτικού στην άκρη και να ασχοληθεί με τις τέχνες και το ραδιόφωνο.

Ο λόγο για τον Χρήστο Αηδόνη, τον οποίο έχουμε γνωρίζει ως συνθέτη, τραγουδοποιό και ενίοτε ερμηνευτή, αποφάσισε να επιστρέψει στα πράγματα ραδιοφωνικά, αφού ετοιμάζει μία συνεργασία με τον μουσικό Γιώργο Χατζή στο ραδιόφωνο «ΘΕΜΑ 104,6».

Η ανακοίνωση του «ΘΕΜΑ 104,6»

Μία πρωτότυπη ραδιοφωνική συνεργασία, φιλοξενεί από το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου (και κάθε Σάββατο 5 με 6 το απόγευμα), ο ΘΕΜΑ 104,6: Ο πρώην υπουργός και εδώ και χρόνια συνθέτης και τραγουδοποιός (έχει μελοποιήσει ποίηση του Βάσσου Λυσσαρίδη) Χρήστος Αηδόνης και ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης Γιώργος Χατζής («Άγαμοι Θύται», «Φόρτσα πατρίδα», θεατρικά έργα, μουσικά σχήματα κ.α), ανοίγουν, “Μεταξύ σοβαρού και αστείου”, τα μικρόφωνα του ΘΕΜΑ 104.6, σχολιάζοντας πολιτικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εξελίξεις. Κυρίως όμως θα δίνουν την ευκαιρία σε νέους στιχουργούς να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα από την εκπομπή.

Το δίδυμο των δημιουργών, θα δίνουν τη δυνατότητα κάθε εβδομάδα σε επίδοξους και φιλόδοξους στιχουργούς να στέλνουν τους δικούς τους στίχους για τραγούδια και όλες οι προτάσεις θα μπαίνουν σε ψηφοφορία, ώστε οι ακροατές και οι φίλοι του ραδιοφώνου ΘΕΜΑ 104,6 να επιλέγουν τους καλύτερους κάθε μήνα. Το έπαθλο; Οι Γιώργος Χατζής και Χρήστος Αηδόνης θα αναλαμβάνουν να μελοποιήσουν τους καλύτερους στίχους, με στόχο τη χρυσή επιτυχία!

Από αυτό το Σάββατο 8/2 στις 17:00 η νέα εκπομπή στον ΘΕΜΑ Radio 104,6 που δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να αναδείξουν το ταλέντο τους.

 

Facebook Comments