Προκαλεί ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου – Βόλτα, αγκαλιές και καφέ σε ανοιχτό καφενείο

11 mins read

Σάλο έχει προκαλέσει στη Λέσβο η συμπεριφορά του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, ο οποίος ανάρτησε στο λογαριασμό του στα σόσιαλ μίντια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να βρίσκεται σε ένα ανοιχτό καφενείο αγκαλιά με την παρέα του.

Όπως αναφέρει το lesvospost, μετά το πλήθος αντιδράσεων και τις καταγγελίες της Συμπαράταξης Πολιτών, ο κ. Μουτζούρης διέγραψε την επίμαχη φωτογραφία που τον δείχνει σε καφενείο στην Αγιάσο με παρέα και χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο κοινωνικής απόστασης.

Η Ανακοίνωση της Συμπαράταξης Πολιτών

Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ θεωρεί διπλά προκλητική τη στάση του Περιφερειάρχη: όχι απλά παρανομεί ενώ ως Κυβερνήτης του τόπου θα έπρεπε να εφαρμόζει τον νόμο, αλλά προβάλει προκλητικά την ενέργεια του αυτή.

Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν μερικές μέρες οργάνωσε δια περιφοράς ΠΣ λόγω κοροναϊού.

Υποκρισίες

Υπεροπτικά εμφανίζεται να αντιμετωπίζει τον κορονοϊό τις τελευταίες μέρες ο κ. Περιφερειάρχης. Μήπως πήρε το ελεύθερο απ τον κ. Χαρδαλιά ;

Σίγουρα πάντως είναι πρόσκληση προς τους πολίτες’’ του ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ’’ , που δεν μπόρεσαν να δουν αυτές τις μέρες τα αγαπημένα τους πρόσωπα ακόμα και στο διπλανό χωριό, ή απέναντι στις επιχειρήσεις που ανεβαίνουν- και θα εξακολουθήσουν για καιρό- το δικό τους Γολγοθά ο κ.Περιφερειάρχης να προκαλεί με την συμπεριφορά του.

Πότε σιγοντάροντας τον ιερέα της Χίου που άνοιξε το Ναό παρά την απαγόρευση και σήμερα φωτογραφιζόμενος να απολαμβάνει τον καφέ του , σε ανοιχτό καφέ!!!! της Αγιάσου με παρέα και μάλιστα χωρίς την τήρηση μέτρων αποφυγής συγχρωτισμού.

Ξεχνάει μάλλον ότι η θέση του , του επιβάλλει να προασπίζεται τη δημόσια Υγεία και όχι να την εκθέτει σε κίνδυνο όπως και τους συμπολίτες μας…”

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα