Πώς ο Γιαννάκης από ο «δεν ξέρει να χάνει», έγινε ο… για να μην μάθει να χάνει

8 mins read

Με τον Παναγιώτη Γιαννάκη πάει να βάλει τρίποντο ο Αλέξης Τσίπρας στις ευρωεκλογές, δίνοντας στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, χρυσόσκονη από παλιές καλές εποχές, του ελληνικού αθλητισμού.

Αν δε κλειδώσει και η υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη, τότε στην Κουμουνδούρου θα πανηγυρίζουν.

Πάντως ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν ήταν για τον Αλέξη Τσίπρα ο άσσος στο μανίκι για τις ευρωεκλογές από την αρχή. Όταν περιέγραφε, τον υποψήφιο που δεν ξέρει να χάνει, για τον δήμο της Αθήνας, εκείνον εννούσε. Προφανώς όχι τον Νάσο Ηλιόπουλο.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες για πολύ καιρό γίνοντουσαν αλλεπάλληλες κρούσεις από την πλευρά του Μαξίμου με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, να το σκέφτεται.

Επιβεβαιώνει πάντως ότι δεν ξέρει να χάνει γιατί τελικά αρνήθηκε να είναι υποψήφιος δήμαρχος, γνωρίζοντας ότι ούτε ο Michael Jordan δεν θα μπορούσε να επικρατήσει στην Αθήνα ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι λοιπόν προτίμησε τον δρόμο για τα ευρωπαϊκά σαλόνια και τις Βρυξέλλες, στις οποίες ξέρει ότι έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί, καθώς η αναγνωρισιμότητα του είναι στο «ταβάνι» και σε μια πανελλαδική μάχη για τον σταυρό σαφώς υπερέχει από την πλειοψηφία των συνυποψήφιων του.

Καπώς έτσι ο δεν ξέρω να χάνει, έγινε για να μην μάθει να χάνει.

Facebook Comments