Ραπανάκης για την παραίτησή του από τη διεύθυνση της Αυγής: «Δέχτηκα δολοφονία χαρακτήρα από υποστηρικτές του Κασσελάκη»

10 mins read

Απαντήσεις για την παραίτησή του από την “Αυγή”, έδωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας, Σπύρος Ραπανάκης, εκτοξεύοντας τα βέλη του προς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του κόμματος.

Ο Σπύρος Ραπανάκης, ο οποίος αποχώρησε από την εφημερίδα, αμέσως μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, υποστηρίζει ότι παραιτήθηκε για να διευκολύνει την κατάσταση, τονίζοντας ότι “είναι αυτονόητη κίνηση να διευκολύνω τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την νέα ιδιοκτησία της ‘’Αυγής’’ να κάνει όποιες κινήσεις επιθυμεί, στην εφημερίδα του κόμματος”.

 


Ο πρώην πλέον διευθυντής της “Αυγής” κατήγγειλε παράλληλα ότι εκείνος και συνάδελφοί του στην εφημερίδα, αλλά και στο Κόκκινο, δέχθηκαν επιθέσεις συκοφάντησης τρομοκράτησης και δολοφονίας χαρακτήρων από υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη.

“Στην προεκλογική περίοδο τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή και το Κόκκινο και εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοί μου στο επίκεντρο μίας μεθοδευμένης επιχείρησης συκοφάντησης τρομοκράτησης και διάφορα Fake news. Αυτό ξεκίνησε και από κεντρικά στελέχη του κόμματος που στήριξαν τη νέα ηγεσία. Αυτές οι επιθέσεις και η πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων στην πραγματικότητα δεν καταδικάστηκαν από κορυφαία στελέχη του κόμματος ή από τον κύριο Κασσελάκη”, είπε συγκεκριμένα ο Σπύρος Ραπανάκης.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα