Σάκκαρη για Μητσοτάκη: «Είναι εδώ και το αγόρι μου»… 

8 mins read
Στους λόγους που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο λίγες ώρες μετά την πρόκρισή της στα Ημιτελικά του Open στη Ντόχα, μίλησε η Μαρία Σάκκαρη σε συνέντευξη Τύπου.
«Το τουρνουά δεν άρχισε με τον τρόπο που ήθελα. Ήμουν στο νοσοκομείο την Τρίτη όλο το πρωί», εξομολογήθηκε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη.

Και συνέχισε: «Είχα έναν δυνατό πόνο χαμηλά στο στομάχι και δεν ήξερα αν θα μπορούσα να παίξω. Ήταν πολύ άσχημο, πέθαινα. Τρεις ώρες πριν το ματς έφυγα από το νοσοκομείο και είπα ότι θα προσπαθούσα να παίξω, να δω τι θα μπορούσα να κάνω. Τρεις μέρες μετά είμαι στα ημιτελικά. Αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση, γιατί δείχνει πόση πνευματική και σωματική δύναμη έχω, διότι ήταν μια πολύ δύσκολη Τρίτη. Είμαι καλύτερα τώρα, όχι 100%, ακόμα έχω κάποιους πόνους στο στομάχι. Καταλαβαίνεις, όμως, ότι είμαι σε καλή κατάσταση και νιώθω καλά με τον τρόπο που έπαιξα σήμερα και χθες».

Η σπουδαία τενίστρια είπε επίσης τα εξής: «Όσο συντομότερα ξεφορτώνεσαι τις αρνητικές σκέψεις μετά από ήττα σε τελικό, τόσο καλύτερα επιστρέφεις. Αυτό ήταν που έκανα πολύ καλά. Απλά ήρθα εδώ, χαλάρωσα με την ομάδα μου και είναι εδώ και το αγόρι μου, κάτι που βοηθάει αρκετά. Απολαμβάνω τον χρόνο μου εδώ .Πάντα μου παίρνει 24 ώρες για να είμαι ξανά καλά πνευματικά”

Facebook Comments