Σάλος με ανάρτηση της Χατζησοφιά – Το μήνυμα του Άδωνι και η εκ των υστέρων συγγνώμη

7 mins read

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε ανάρτηση της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σεναριογράφου Άννης Χατζησοφιά στην οποία έγραψε ότι αν ήταν 16 χρόνων μπορεί να ήθελε να παρτάρει μέχρι το πρωί “κι ας πεθάνουν οι γέροι”.

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη

” Θα ήθελα να ρωτήσω την @AnnaChatzisofia εάν αυτή η ανάρτηση που κυκλοφορεί ευρέως σήμερα είναι πράγματι δικιά της ή αποτελεί προϊόν συκοφαντίας. Επειδή πολλές φορές έχω πέσει θύμα παραποιημένων αναρτήσεων δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ψεύτικο και καλό είναι η ίδια να το διαψεύσει”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Μια μέρα μετά η Α. Χατζησοφιά προσπάθησε να αναδιπλωθεί:

”Ήτανε προφανώς άστοχη η χθεσινή ανάρτηση μου. Ζητώ συγνώμη εάν άθελα μου προσέβαλα κάποιους. Ήταν ένα αποτυχημένο αλλά ειρωνικό σχόλιο για όλους εμάς, τους μεγαλύτερους. Κατανοώ την ασφυξία που νοιώθουν οι νέοι μετά από τόσους μήνες ατελέσφορου εγκλεισμού από τις κυβερνητικές παλινωδίες. Αυτό όμως που ουσιαστικά ήθελα να πω ήταν ότι σ αυτές τις συγκεντρώσεις παρεισφρέουν και αντικοινωνικά στοιχεία τα οποία αδιαφορούν για την υγεία και το καλό του κοινωνικού συνόλου”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Facebook Comments