Σκληρή απάντηση Ρωμανού σε Νικολαΐδη για την Καρδίτσα

14 mins read

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, απάντησε στην κριτική του αναπληρωτή εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, αναφορικά με την παρουσία του πρωθυπουργού στις πληγείσες, από την κακοκαιρία, περιοχές.
Ο Νίκος Ρωμανός συνοδεύει την ανάρτηση του στο Twitter, με την ακόλουθη λεζάντας: «Η απάντησή μου στη χυδαία επίθεση του αναπλ. εκπροσωπου του ΣΥΡΙΖΑ, του συστήματος και των υπογείων της Κουμουνδούρου».
Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του Αλ. Νικολαΐδη που κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν πήγε άμεσα για αυτοψία στις πληγείσες περιοχές.


 
Η ανάρτηση του Νίκου Ρωμανού στο Facebook
«Ευχαριστώ τον αν. εκπρόσωπο ΣΥΡΙΖΑ, το σύστημα και τα υπόγεια της Κουμουνδούρου, που απλώς επιβεβαιώνουν όσα είπα στην ίδια συνέντευξη για την αντιπολίτευση τύπου 2014 που ασκούν εν έτει 2020. Και πριν και ακριβώς μετά από το σημείο που έκοψαν τα τρολ τους, λέω οτι ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός ήταν απο πάνω, από την πρώτη στιγμή, προλαμβάνοντας, επεμβαίνοντας και αποτρέποντας τα χειρότερα. 
Ο τρόπος με τον οποίο διαστρέβλωσαν όσα είπα, επιβεβαιώνει το πως αντιλαμβάνονται την άσκηση της διοίκησης και της εξουσίας. Δυσκολεύονται να αντιληφθούν ότι αντίστοιχες πρωθυπουργικές επισκέψεις συνδυάζονται με αποδέσμευση μέτρων για τους πληγέντες, που προϋποθέτει φυσικά την ολοκλήρωση της αποτίμησης των καταστροφών από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον σχεδιασμό των απαραίτητων παρεμβάσεων. 
Ο Πρωθυπουργός δεν πήγε στην Καρδίτσα για να τους χτυπήσει φιλικά στην πλάτη και να τους πει «τι να τις κάνετε τις αποζημιώσεις, θα τις φάτε» όπως προφανώς πιστεύουν στη Κουμουνδούρου!
Τέλος, επειδή τους άρεσαν πολύ οι «εργάσιμες ημέρες», ας μας θυμίσουν μετά από πόσες «εργάσιμες ημέρες» πήγε ο κ. Τσίπρας στη Μάνδρα με τους 24 νεκρούς, περπάτησε μέσα στον οικισμό και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.»
Νωρίτερα, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, σημείωσε:
Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας μας ενημερώνει πως ο πρωθυπουργός πήγε στην Καρδίτσα “την δεύτερη εργάσιμη ημέρα”, καθώς μάλλον εργάζεται -αυστηρά- πενθήμερο.
Κάτι είχαμε καταλάβει μέχρι τώρα, ευχαριστούμε για την επίσημη επιβεβαίωση.

Facebook Comments