Στα δικαστήρια στέλνει η Μαρέβα τον Βαξεβάνη για την συσχέτιση με την e-food

11 mins read

Ο Κώστας Βαξεβάνης για μια ακόμη φορά στοχοποίησε την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά την σύνδεσε με το e-food, τονίζοντας σε ανάρτησή του: «Η εταιρεία e-food η οποία μέσα σε μια νύχτα από την ψήφιση του νόμου Χατζηδάκη, δημιουργεί ένα εργασιακό μεσαίωνα και καθιερώνει τη δουλεία στο delivery, ανήκει στο συνέταιρο της συζύγου του πρωθυπουργού, στην offshore εταιρεία της στα νησιά Κέυμαν. Τι δεν καταλαβαίνεις; Μπάτε φίλοι αλέστε, δικό μας είναι το κράτος. Και οι offshore επίσης».

 

Με τη σειρά της, η Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγος του πρωθυπουργού, γνωστοποίησε με σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, ότι θα οδηγήσει τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη στη Δικαιοσύνη. 

Συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε στο Twitter:

«Ο γνωστός κ.Βαξεβάνης συνεχίζει την εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησης μου, που έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εταιρεία e-food. Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη».

H ανάρτησή της:

Δεν άργησε να έρθει και η ανταπάντηση του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος έγραψε στο Twitter:

«Η κυρία Μητσοτάκη απαντά σε θέμα που δε θέσαμε, προφανώς για να δώσει απαντήσεις που θέλει. Δεν είπαμε ότι έχει σχέση με efood (αν και ψάχνουμε), αλλά ότι ο Mr efood, ήταν μπροστινός της σε εταιρείες της και εμπλεκόμενος στην offshore της. Τα υπόλοιπα στο #Documento της Κυριακής»

Η ανάρτησή του: 

 

Facebook Comments