«Σταϊκούρας εδώ»

7 mins read

Αναπάντεχο τηλεφώνημα από τον ΥΠΟΙΚ Χρήστο Σταϊκούρα δέχθηκαν δυο πολίτες, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα με το πρόγραμμα «Γέφυρα».
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, οι πολίτες που είχαν μιλήσει στο κανάλι για το πρόβλημά τους, ξαφνιάστηκαν. Η κυρία Κατερίνα μάλιστα πίστεψε πως επρόκειτο για φάρσα
«Το απόγευμα της ίδιας ημέρας που κατήγγειλα το πρόβλημα σε εσάς, δέχθηκα το τηλέφωνο. Στην αρχή νόμιζα ότι με κορόιδευε ο αδερφός μου. ‘’Καλησπέρα, είμαι ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Οικονομικών’’, μου είπε. Εγώ κόλλησα στην αρχή», ανέφερε.
«Του εξήγησα ποιο είναι το πρόβλημα. ‘’Το πρόγραμμα Γέφυρα έγινε για να βοηθήσουμε τον κόσμο και όχι να τον ταλαιπωρούμε΄΄, μου είπε». Σύμφωνα με την ίδια, η λύση στο πρόβλημά της έχει δρομολογηθεί.
«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο υπουργός, έβλεπα την ταινία ‘’Υπάρχει και φιλότιμο’’, με τον Μαυρογιαλούρο. Είχα έναν υπουργό στην τηλεόραση και έναν στο τηλέφωνο», είπε ο κύριος Γιώργος. 
Ο ίδιος, εξήγησε πως ο κ. Σταϊκούρας δεσμεύτηκε να επιλυθεί το πρόβλημά του. «Δεσμεύτηκε, μάλιστα, ότι ,αν για το λάθος φταίει το Δημόσιο, θα βγει δημόσια και θα το αναγνωρίσει», συμπλήρωσε. Ύστερα από δυο ημέρες, το πρόβλημα επιλύθηκε.

Facebook Comments