Σταρ του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης

11 mins read

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος γράφει στη στήλη του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ για την απήχηση του Παύλου Πολάκη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλής και γι αυτό ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να τον ενοχλήσει ποτέ.

Γράφει συγκεκριμένα:

“Δεν θα σταθώ στο κλίμα χουλιγκανισμού που διαμορφώθηκε στο Συνέδριο, και στην τρομοκρατία που ασκήθηκε έμμεσα ή άμεσα σε όποιον ήθελε να αντιδράσει από του βήματος του Συνεδρίου στις επιδιώξεις του «Λεγάμενου». Ούτε στο γεγονός ότι πλην του χουλιγκανισμού αυτό που χαρακτήρισε το Συνέδριο, και εν πολλοίς το «σφράγισε» καταλυτικά, ήταν ότι εκείνος που πήρε τα περισσότερα, παντός άλλου (μακράν…), χειροκροτήματα μετά τον «Λεγάμενο», ήταν ο γνωστός Πολάκης.

Ο τύπος αποθεώθηκε. Γνώρισε εκδηλώσεις λατρείας που δεν τις βλέπεις ούτε σε ροκ συναυλίες. Ο άνθρωπος είπε βέβαια τις… «κάλτσες» του εναντίον όλων, αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα. Το ζήτημα είναι πως οι από κάτω τον αποθέωναν σε κάθε αποστροφή ενός λόγου βαθιά διχαστικού, ακραία ρεβανσιστικού, εξοργιστικά προκλητικού και αδιανόητα εριστικού.

Ωστόσο έδωσε την ευκαιρία ημών των υπολοίπων, να καταλάβουμε δύο πράγματα:

πρώτον, γιατί δεν τολμάει ο «Λεγάμενος» να του τραβήξει το αφτί κάθε φορά που κάνει κουρέλι οποιαδήποτε αξία του λεγόμενου πολιτικού πολιτισμού

και δεύτερον, ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον συγκεντρωθεί ό,τι πιο ακραίο διέθετε ο υπόλοιπος πολιτικός κόσμος, από την ακραία Δεξιά του Καμμένου ως την εξωκοινοβουλευτική, την πέραν του ΚΚΕ, Αριστερά.

Και αυτό λέει πολλά. Για όλους…

(Ας πούμε, αυτός που επιτέθηκε στον Δρίτσα, και έφτασε στα όρια της χειροδικίας, ήταν μεταγραφή από το αεροδρόμιο, πρώην πασόκος…).”

Facebook Comments

Τελευταία Νέα