Στηρίζει Πολάκη η Ζανέτ Τσίπρα: «Ο σύντροφος έχει την άποψή του»

9 mins read

Η αδερφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, Ζανέτ  Τσίπρα, τοποθετήθηκε με σχόλιό της στο Facebook, για την επίθεση του Παύλου Πολάκη στην Ειρήνη Αγαπηδάκη, μετά και τον σάλο που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του βουλευτή.

Συγκεκριμένα, η σύμβουλος της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, Καίτη Θεοχάρη, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση «Καταδικάζουμε τον ρατσιστικό λόγο από όπου και εάν προέρχεται και το λέω σοβαρά!! Η ψυχική υγεία δεν είναι για, εκμετάλλευση ούτε χρησιμοποιήτε για πολιτική αντιπαράθεση. Ο Παύλος Πολάκης κάνει πάλι ένα λάθος που μας εκθέτει όλους. Δεν θα το ακούγαμε αυτό από τον Ανδρέα Ξανθό ούτε από όλα, στελέχη του Συριζα στην υγεία».

https://www.facebook.com/kate.theochari/posts/2847990315213151

Ωστόσο, η Ζανέτ Τσίπρα, σχολίασε κάτω από την ανάρτηση πως «Δυστυχώς το φβ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για αντιπαραθέσεις αυτού του είδους ….. και πάλι δυστυχώς δεν υπάρχει απόλυτη αλήθεια …. ο σύντροφος Πολακης, έχει την άποψη του, την εκφορεί δημόσια και κρίνεται …. όπως και όλοι μας » με την Κ. Θεχάρη να της απαντά «να βγείτε μόνοι σας στην κοινωνία να υπερασπίζεστε ότι θετε εγώ ρατσιστικά σχόλια δεν πρόκειται να ξεστομισω συνέχιζε να υπερασπίζεσαι ότι θες! Αρκετά και έλεος.»

Ολόκληρος ο διάλογος της Ζανέτ Τσίπρα με την Καίτη Θεοχάρη:

Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωση του, χθες Πέμπτη, ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «Χυδαίες και μη αποδεκτές» τις δηλώσεις Πολάκη.

Facebook Comments