Στη Θεσσαλονίκη Μητσοτάκης-Ανδρουλάκης

8 mins read

Μια μέρα μετά τον Τσίπρα μεταβαίνει στην Πάτρα ο Ανδρουλάκης και το Σάββατο θα συμπέσει στη Θεσσαλονίκη με τον Μητσοτάκη. Τι συμπτώσεις κι αυτές!

Γράφει ο Γ. Παπαχρήστος στη στήλη του στα ΝΕΑ:

“Από σπόντα πληροφορήθηκα ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, επισκέπτεται μεθαύριο Σάββατο τη Θεσσαλονίκη με το κλασικό πρόγραμμα. Επαφές, βόλτα στο κέντρο, και επίσκεψη σε κάποιους περιφερειακούς δήμους. Την δε Κυριακή το πρωί, θα μιλήσει στο Βελλίδειο σε μεγάλη εκδήλωση που οργανώνει το Κίνημα για την υγεία, στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί και το σχετικό πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο τομέας υγείας του ΚΙΝΑΛ. Αναζήτησα όπως ήταν φυσικό, και λογικό, τι θα κάνουν οι υπόλοιποι.

Καλώ Μέγαρο Μαξίμου, «ποιο είναι το πρόγραμμα του προέδρου για το Σ/κ», και τα κλασικά και λες και το ήξερα, πέφτω πάνω στην είδηση ότι ο πρόεδρος Κυριάκος ανεβαίνει επίσης Θεσσαλονίκη, μεθαύριο Σάββατο! Για κομματικούς, κυρίως, λόγους, μου ανέφεραν: στην πόλη πραγματοποιείται προσυνέδριο της ΝουΔου, και οι… ταυτίσεις τύπου «δύο ξένοι στην ίδια πόλη» συνεχίζονται. Πού λέτε ότι θα πραγματοποιηθεί; Στο… Βελλίδειο, με τη συμμετοχή σύμπασας της ΝουΔου Βόρειας Ελλάδας, βουλευτών, παραγόντων, περιφερειαρχών, δημάρχων και της μισής κυβέρνησης συμπεριλαμβανομένης!”

Facebook Comments