Στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star ο Ευγενίδης

8 mins read

Σε μια κίνηση για την ενίσχυση της δημοσιογραφικής του ομάδας προχώρησε το STAR, καθώς ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο, Γιώργο Ευγενίδη.

Ποιος είναι ο Γιώργος Ευγενίδης

Ο Γιώργος Ευγενίδης γεννήθηκε το 1995, αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών το 2013 και ξεκίνησε τις σπουδές του στις Πολιτικές Επιστήμες στο Βερολίνο ενώ έκανε ταυτόχρονα μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία στις Βρυξέλλες. Παράλληλα με τις σπουδές του, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στον απαιτητικό στίβο της δημοσιογραφίας και συνεργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης με sites και εφημερίδες.

Το 2019 μπήκε στη ζωή του η τηλεόραση και το ραδιόφωνο, παρουσιάζοντας ενημερωτικές εκπομπές, όπου παρά το νεαρό της ηλικίας του, κέρδισε τις εντυπώσεις και καταξιώθηκε. Ξεχώρισε για το καλά πληροφορημένο, έγκυρο και αποκλειστικό του ρεπορτάζ αλλά και το δυναμικό, καυστικό, και πάντα αντικειμενικό του, σχόλιο.

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Γιώργος Ευγενίδης θα αναλάβει καθημερινά την παρουσίαση του Μεσημεριανού Δελτίου Ειδήσεων του Star (Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:00), το κυβερνητικό ρεπορτάζ και – όταν η επικαιρότητα το απαιτεί – θα βρίσκεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ως σχολιαστής, στο πλευρό της Μάρας Ζαχαρέα.

 

Facebook Comments