ΣΥΡΙΖΑ: Προς την έξοδο ο Πάνος Λάμπρου

12 mins read

Ο Πάνος Λάμπρου, με μια πύρινη ανάρτηση, κατηγορεί τον Στ. Κασσελάκη ότι κινείται σαν CEO εταιρείας σχολιάζοντας την ακαριαία αντικατάσταση των Θ. Θεοχαρόπουλου και Στ. Καλπάκη από τις θέσεις του διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας και του εκπροσώπου.

Το ύφος της ανάρτησής του δείχνει ότι βρίσκεται κοντά στην έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Το “ξεσκόνισμα” άρχισε από τη διεύρυνση!
Εντάξει, εγώ και κάμποσοι άλλοι και άλλες, είμαστε “βαρίδια’, για κάποιους “παράσιτα’, σε κάθε περίπτωση “υπονομευτές”. Ο Θεοχαρόπουλος όμως; Ο Καλπάκης;
Να σοβαρευτούμε… Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αποφασίστηκε στη θέση του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να είναι ο, εκ της διεύρυνσης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Και εκπρόσωπος Τύπου να είναι ο, εκ της διεύρυνσης και αυτός, Στέργιος Καλπάκης. Την απόφαση αυτή την ψήφισαν και οι… γνωστοί και γνωστές “υπονομευτές”.
Μια ημέρα μετά τη νίκη του στις “εσωκομματικές” εκλογές, ο νέος πρόεδρος αποφάσισε, κάτι σαν αφεντικό σε μια ανώνυμη εταιρεία, να ξηλώσει τους δύο της διεύρυνσης (όχι του παλιού και τρισκατάρατου ΣΥΡΙΖΑ), χωρίς μάλιστα να τους πάρει, έστω και ένα, τηλέφωνο για να τους ενημερώσει. Αφεντικό είναι, ότι θέλει κάνει. Καλά, για συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας…
Είχε προηγηθεί ο “ενωτικός λόγος”, κάτι περί πρώτου και δεύτερου που είναι πρώτος… Αλλά όπως φώναζαν οι υποστηριχτές του το βράδυ της Κυριακής “Στέφανε άλλαξε τα όλα”, ο νέος πρόεδρος τα αλλάζει χωρίς να διαβουλευτεί με κανέναν, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, χωρίς να το αποφασίσει κανένας και καμία….
Αλλά για να επανέλθω στην αρχική μου σκέψη. Ασφαλώς δεν περίμενα καμία “γενναιοδωρία” στα “παράσιτα” και τα “βαρίδια” ή κάποια στοιχειώδη δημοκρατική διαδικασία. Αλλά να αρχίσει το ξήλωμα και το ξεσκόνισμα, όπως είχε πει, από στελέχη της διεύρυνσης, ούτε εγώ δεν το περίμενα.

Να πω κι εγώ αυτό που τώρα τελευταία ακούγεται συχνά. Όχι στο όνομά μου….

Facebook Comments

Τελευταία Νέα