ΑρχικήΠαραπολιτικάΤα άκουσε για τα καλά η προϊσταμένη Αρχαιοτήτων Αργολίδας από την Μενδώνη:...

Τα άκουσε για τα καλά η προϊσταμένη Αρχαιοτήτων Αργολίδας από την Μενδώνη: «Σε παρακαλώ πολύ, έχετε πάρει εκατομμύρια» (video)

Την Αργολίδα επισκέφθηκε η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για αυτοψία στα έργα που υλοποιεί το Υπουργείο Πολιτισμού στην περιοχή του Άργους και του Ναυπλίου.

Ωστόσο, η υπουργός είχε έναν έντονο διάλογο με την προϊσταμένη Αρχαιοτήτων της Αργολίδας, Άλκηστη Παπαδημητρίου.

Συγκεκριμένα, η Λίνα Μενδώνη εκνευρίστηκε με την κατάσταση των αρχαιολογικών χώρων. «Γιατί δεν το έχετε επισκευάσει;», ρώτησε η υπουργός.

«Δεν το έχουμε επισκευάσει, γιατί στοιχίζει 45.000» της απάντησε η κ. Παπαδημητρίου.

«Και ποιος σας αρνήθηκε; Σας παρακαλώ πάρα πολύ, έχετε πάρει εκατομμύρια! Έχετε πάρει εκατομμύρια. Δεν είναι δυνατόν μέσα στο χώρο, μέσα στην καρδιά της πόλης να είναι αυτό. Άλκηστη πρόσεξε!», είπε η Λίνα Μενδώνη σε έντονο ύφος.

Η προϊσταμένη Αρχαιοτήτων της Αργολίδας προσπάθησε να δικαιολογηθεί, αλλά η υπουργός είχε εκνευριστεί πάρα πολύ με όσα είδε και επέπληξε τους υπεύθυνους.

Δείτε ολόκληρη την επίσκεψη της Λίνας Μενδώνη στην Αργολίδα, όπως την κατέγραψε η κάμερα του Αργοναυπλία TV- Το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 17.30