ΑρχικήΠαραπολιτικάΤα μαζεύει ο ξάδερφος Κασσελάκη: «Δεν θέλουμε καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες»

Τα μαζεύει ο ξάδερφος Κασσελάκη: «Δεν θέλουμε καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες»

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες και την ακροδεξιά, λέει τώρα ο Βασίλης Κασσελάκης, ξάδερφος του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη και υποψήφιος ευρωβουλευτής στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Σε ανάρτησή του στο Facebook μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του ο Βασίλης Κασσελάκης φαίνεται να κάνει… ολική στροφή και από «οι ψήφοι των Σπαρτιατών είναι ευπρόσδεκτοι», λέει τώρα πως «τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όσο και ο Πρόεδρος του, Στέφανος Κασσελάκης έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουμε καμία ψήφο από την ακροδεξιά. Καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες».

Υπενθυμίζεται ότι όλα άρχισαν όταν κατά την παρουσία του στην τηλεόραση του Kontra ρωτήθηκε εάν μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στους Σπαρτιάτες οι ψήφοι όσων των ψήφισαν στις εθνικές εκλογές θα ήταν ευπρόσδεκτοι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην επίμαχη δήλωσή του ο Βασίλης Κασσελάκης ανέφερε:

«Κοιτάξτε, το παράδοξο είναι ότι κυβερνήσεις οι πολιτικές των οποίων έχουν οδηγήσει και στην άνοδο τέτοιων ακροδεξιών κινημάτων προσπαθούν να τα απαγορεύσουν. Το τι ψηφίζει ο καθένας, η ψήφος είναι μια έκφραση ελευθερίας και αυτόνομης σκέψης, οπότε το τι ψηφίζει ο καθένας, καλά κάνει. Ευπρόσδεκτες είναι». Και υπογράμμισε: «Από εκεί και πέρα, η ΝΔ με τρεις αποτυχημένες απόπειρες νομοθέτησης έκανε τελικά και απαγορεύτηκαν από τον Άρειο Πάγο».

Η ανάρτηση του Βασίλη Κασσελάκη μετά τον σάλο

«Σε χθεσινή μου τοποθέτηση στην εκπομπή της κυρίας Νατάσας Γιάμαλη στο Κόντρα κι απατώντας σε ερώτηση που αφορά τις ψήφους των Σπαρτιατών εξέφρασα την προσωπική άποψη πως κάθε ψήφος αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Από κει και πέρα τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όσο και ο Πρόεδρος του Στέφανος Κασσελάκης έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουμε καμία ψήφο από την ακροδεξιά. Καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες».