Τα πρωτοκλασάτα ονόματα της ΝΔ που μένουν εκτός Βουλής

8 mins read

Πρωτοκλασάτα ονόματα της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως μένουν εκτός Βουλής μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δείχνουν πως στην Ηλεία, μετά από θρίλερ, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μπαίνει στη Βουλή καθώς η ΝΔ κερδίζει μία επιπλέον έδρα (κερδίζει 3 από δύο που έδειχναν νωρίτερα τα αποτελέσματα), στο 92.18% της ενσωμάτωσης των σταυρών .

Στη Φθιώτιδα, ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αν και τα πήγε εξαιρετικά σε ψήφους, μένει εκτός, καθώς η ΝΔ παίρνει μία έδρα. Στο 89.62% της ενσωμάτωσης σταυρών συγκεντρώνει 18.906 ψήφους, έναντι 22.775 του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Στον Β3 Νότιο Τομέα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, η Ντόρα Πάλλη-Πετραλιά και ο Γρηγόρης Ψαριανός μένουν εκτός.

Εκτός μένει και η Νόνη Δούνια, η οποία ήταν υποψήφια στην Α’ Πειραιώς, ενώ από τη Β’ Πειραιώς μένει εκτός Βουλής ο Γιάννης Τραγάκης.

Εκτός Βουλής μένει στην Αιτωλοακαρνανία ο Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος είναι τέταρτος σε ψήφους (3 έδρες παίρνει η ΝΔ), στο 88.33% της ενσωμάτωσης των σταυρών.

Εκτός Βουλής μένει στα Ιωάννινα και ο Γιώργος Αμυράς, σε μια εκλογική περιφέρεια που η ΝΔ βγάζει μία έδρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δύο, παρότι το πρώτο κόμμα βγάζει ποσοστό περίπου 38%, ενώ το δεύτερο βγάζει περίπου 24%.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα