Τετ α τετ Παυλόπουλου-Καραμανλή-Σαμαρά

8 mins read

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται από τους παρατηρητές των πολιτικών παρασκηνίων η συνάντηση των δύο πρώην πρωθυπουργών και του Προέδρου της Δημοκρατίας σήμερα, στη Χρυσούπολη Καβάλας, όχι βεβαίως για το τυπικό της υπόθεσης αλλά για τις συζητήσεις που θα προκύψουν μεταξύ των πρώην πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή καθώς και του ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλου.

Εν μέσω μάλιστα ζυμώσεων και συζητήσεων για το πρόσωπο που θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μάλιστα, εκτός από τον κ. Παυλόπουλο και την ανανέωση ή μη του θεσμικού του ρόλου, τα ονόματα των Σαμαρά και Καραμανλή έχουν επίσης ακουστεί κατά καιρούς. Μία ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Σαμαρά δε, έχουν δημοσίως υποστηρίξει εσχάτως οι φιλοσαμαρικοί Μάκης Βορίδης και Ανδρέας Κατσανιώτης.

Όσο για τον λόγο που σήμερα φέρνει κοντά και τους τρεις, είναι τα αποκαλυπτήρια ανδριάντα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην πλατεία Διοικητηρίου της Ξάνθης.

Την τελετή διοργανώνουν το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» και ο Σύλλογος «Διάδοσης και ανάπτυξης της πολιτικής κληρονομιάς του Εθνάρχου Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή».

Παρόντες θα είναι επίσης ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής, αλλά και ο πρώην υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Αχιλλέας Καραμανλής κ.α.

Facebook Comments