Θέλει ο ΓΑΠ να κρυφτεί, αλλά η χαρά για τον Τσίπρα δεν τον αφήνει

7 mins read

Κι ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου μετά το μίνι ανασχηματισμό με τις υπουργοποιήσεις δικών του «παιδιών» τον Φεβρουάριο έσπευσε να διαψεύσει την ανάμειξή του με το ΣΥΡΙΖΑ, χθες δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί. Πήρε αλά μπρατσέτα Ραγκούση και Θεοχαρόπουλου και έσπευσε στην εκδήλωση με Τσίπρα και Μοράλες στο Σταύρος Νιάρχος.

Αμέσως μετά έκανε την εμφάνισή του και στην ΕΡΤ που ναι μεν μας είπε ότι είναι ασυγχώρητος ο Τσίπρας που ξέπλυνε τον Καραμανλή και συγκυβέρνησε με την καρμανλική συνιστώσα (βλ. ΑΝΕΛ) αλλά μετά τις εκλογές θα τα πουν. Εξάλλου, ο Τσίπρας είναι χαρισματική προσωπικότητα, έτσι είπε.

Πάντως το έχει παράπονο ότι το 2015 δεν έκαναν κάλεσμα στην Κεντροαριστερά και το ΠΑΣΟΚ, αντ΄αυτού συνεταιρίστηκαν με τους Καμμένους. Δηλαδή, αν το προσκλητήριο του ερχόταν το ’15 μάλλον θα απαντούσε «Γιες, άι ντου»;

Ο άνθρωπος που πήγε μονοήμερη στο Καστελόριζο κι αποφάσισε να βγει με λινκ για να κάνει διάγγελμα και να μας ανακοινώσει ότι έβαλε τη χώρα στα μνημόνια, ο ίδιος που «ξηλώθηκε» εν μία νυκτί λόγω κοινωνικών αντιδράσεων και τάχα δημοψηφισμάτων, είναι ο ίδιος που τώρα μας κουνάει το δάχτυλο.

Facebook Comments