Τι έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Πήλιο με μαγκούρα;

11 mins read

Η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στο Πήλιο ως δικηγόρος των κατοίκων των Σταγιατών, οι οποίοι στρέφονται εναντίον του δημάρχου Αχ. Μπέου διαμαρτύρονται για την διαχείριση της πηγής «Κρύα Βρύση» από τη ΔΕΥΑΜΒ.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι η Ζωή είναι στα καλύτερά της, μαχητική και χαρούμενη.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα thenewspaper.gr,  η κ. Κωνσταντοπούλου σε δήλωση της ανέφερε:

«Οι κάτοικοι των Σταγιατών στο Πήλιο αγωνίζονται για το δικαίωμά τους να πίνουν το νερό της Πηγής της Κρύας Βρύσης, από την οποία υδροδοτείται το χωριό τους εδώ και 350 χρόνια.Το πείσμα τους να υπερασπίζονται και να διεκδικούν την πρόσβαση στο νερό τους, ένα από τα καθαρότερα νερά στην Ελλάδα, αντιμετωπίζεται με χυδαίες ύβρεις, συκοφαντίες, απειλές, εκφοβισμό και εκβιαστικές δηλώσεις από τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος τη Μεγάλη Παρασκευή απέκοψε αιφνιδιστικά την πρόσβαση των περισσότερων σπιτιών του χωριού στο νερό της Πηγής κι έκτοτε προσπαθεί να επιβάλει ετσιθελικά την διακοπή ως τετελεσμένο, φτάνοντας μέχρι του να αναγγέλλει ότι θα «τελειώσει» τους κατοίκους του μικρού χωριού ενώ την ίδια ώρα λοιδορεί το νερό της Πηγής.

Θα βρει μπροστά του έναν τοίχο. Στις απειλές, τη συκοφαντία, τον εκφοβισμό και την απόπειρα απαξίωσης του νερού της Πηγής, οι κάτοικοι των Σταγιατών απαντούν με μήνυση και αγωγή, που θα καταθέσουμε μαζί τις επόμενες ημέρες. Τους ευχαριστώ για τον αγώνα που δίνουν για όλους μας και για την τιμή που μου έκαναν να μου εμπιστευθούν τη νομική εκπροσώπησή τους.

Αλλά και για την πεζοπορία στην Πηγή της Κρύας Βρύσης και το υπέροχο, δροσερό, πεντακάθαρο νερό που ήπιαμε».

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα