Τι συζήτησαν η Μ. Γκραμπόφσκι και Μ. Νεοφύτου για την έμφυλη βία

7 mins read

Στην Ελλάδα βρέθηκαν ο Κύπριος πολιτικός, πρόεδρος του ΔΗΣΥ,   Αβέρωφ Νεοφύτου και η σύζυγός του Μαρία Σελίπα, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού ενημέρωσε τον Κ. Μητσοτάκη για την απόφασή του να διεκδικήσει το αξίωμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η  Μαρέβα Γκραμπόφκσι Μητσοτάκη με την Μαρία Σελίπα-Νεοφύτου συζήτησαν «για τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η γυναίκα στο σύγχρονο κόσμο σε τομείς, όπως η επιχειρηματικότητα, ο πολιτισμός και η επιστήμη, αλλά και για την αναγκαιότητα να εργαστούμε σκληρά για την υποστήριξη των μονογονεϊκών οικογενειών και την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας, σωματικής και ψυχολογικής».Η σύζυγος του Κύπριου πολιτικού μετά τη συνάντηση έγραψε σε ανάρτησή  της:

«Συγκινημένη από την εγκάρδια – για ακόμη μια φορά – φιλοξενία της οικογένειας Μητσοτάκη. Για την εκτίμηση με την οποία μας περιβάλλει ο Έλληνας Πρωθυπουργός αλλά και τη φιλία που μας συνδέει με τη σύζυγό του Μαρέβα»

Facebook Comments

Τελευταία Νέα