Τι συζήτησαν Σκουρής – Σπανού για έναν πρόεδρο τοπικής οργάνωσης της ΝΔ 

10 mins read

Πρόεδρος τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στα βόρεια προάστια, κάτω από την Κηφισιά και πάνω από τη Φιλοθέη, παρακολούθησε απαθής τη σύζυγό του να προπηλακίζει άνθρωπο με πρόβλημα υγείας που του προκαλεί επιτακτικότητα στην ούρηση, επειδή αναγκάστηκε να ουρήσει, ιδιαίτερα διακριτικά, στον κήπο πυλωτής πολυκατοικίας.

Ενώ ο παθών της ζήτησε συγγνώμη και της εξήγησε το πρόβλημα υγείας του, εκείνη απείλησε ότι θα φωνάξει την αστυνομία και φώναζε σαν να έχει πιάσει ληστή επ΄ αυτοφώρω.

Αυτά γράφει ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής στη στήλη του στο ieidiseis “επειδή μου το μετέφερε η συνάδελφος και φίλη μου Αγγελική Σπανού, που είναι εξαιρετικά ευαίσθητη μπροστά σε φαινόμενα αναλγησίας, ρωτώντας με «τι άνθρωποι είναι αυτοί».”

Και συνέχισε: “Πραγματικά, δεν ήξερα τι να της απαντήσω. Μου μιλούσε για το σοκ που υπέστη παρακολουθώντας αυτό το θλιβερό περιστατικό το οποίο αυτομάτως επηρέασε την κινητικότητά της, γιατί, υποφέροντας από πολλαπλή σκλήρυνση, είναι «εξαιρετικά ευάλωτη στην ανθρώπινη αθλιότητα», όπως η ίδια το περιγράφει.

Θυμήθηκα τους «Απαρατήρητους», το βιβλίο της (εκδ. Πόλις) που ανεβαίνει αυτόν τον καιρό σε μια ωραία παράσταση στο θέατρο «Επί Κολωνώ», όπου αναδεικνύεται με πολύ διεισδυτικό τρόπο η ανθρώπινη σκληρότητα που απορρέει από την περιχαράκωση γύρω από τα συμφέροντα της μικρής ομάδας ή του ατόμου και από την αδιαφορία για τον άλλο και για ο,τιδήποτε δεν έχει σχέση με την ατομική ευημερία.”

Και καταλήγει ο δημοσιογράφος: “Αν κάποιος από τη ΝΔ ενδιαφέρεται για το όνομα του συγκεκριμένου κομματικού στελέχους, είμαι στη διάθεσή του. Κατά τα άλλα, να τον χαίρονται!”

Facebook Comments