Τις σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ στα κάστρα του ΠΑΣΟΚ βάζει ο Τσίπρας

6 mins read

Από την Πάτρα και την Κρήτη, τα πρώην κάστρα του ΠΑΣΟΚ ξεκινά τις περιοδείες του μετά το σύνθημα που έδωσε για ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ, στο φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας. Στόχος είναι να δοθεί καθαρά το μήνυμα ότι εκεί πλέον έχει υψωθεί η σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, που παίρνει τον πολιτικό χώρο και την θέση του ΠΑΣΟΚ στο πολιτικό σύστημα.

Τα συνθήματα που θα ακουστούν, τα λένε όλα και έχουν αποτυπωθεί τόσο στην πρόσφατη ομιλία Τσίπρα στο «Σπούτνικ» όσο και στη διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι άλλα από όσα καθιέρωσαν το ΠΑΣΟΚ και έχουν την σφραγίδα του Ανδρέα Παπανδρέου: «Εθνική Ανεξαρτησία», «Κοινωνική Απελευθέρωση», «δημοκρατική έκρηξη του 81».

Με λίγα λόγια ο Αλέξης Τσίπρας πέρα από την εκστρατεία για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκινά και την εκστρατεία για τα κάστρα του ΠΑΣΟΚ, με ότι σημαίνει αυτό για το ΚΙΝΑΛ και τις εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο.

Στην Χαριλάου Τρικούπη, πάλι έχουν άλλες προτεραιότητες, ψάχνουν εσωκομματικούς αντιπάλους που ευθύνονται για τις χαμηλές πτήσεις του κόμματος…

Facebook Comments