Το άγνωστο τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Τσιόδρα

7 mins read

Ήταν μια συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα ανεπίσημη, πλην όμως οι συνομιλίες με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας είναι πάντοτε ενδιαφέρουσες τη στιγμή που τα κρούσματα αυξάνονται και την ώρα που κάνει απειλητικά την εμφάνισή της μια νέα μετάλλαξη, η αφρικανική μετάλλαξη, ή «Μετάλλαξη Μποτσουάνα».

Ο “Βηματοδότης” έμαθε τις λεπτομέρειες και γράφει: “Το τετ α τετ Μητσοτάκη –  Τσιόδρα έγινε στο Μέγαρο Μουσικής στην εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών στον πατριαρχικό θρόνο του Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Να συμπληρώσω ότι την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε ένθερμο χαιρετισμό.

Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας είχε προσκληθεί στην εκδήλωση για τον Πατριάρχη. Να υπενθυμίσω ότι τον περασμένο Αύγουστο χειροθετήθηκε «Άρχων Οφφικιάλιος», από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, έναν τιμητικό εκκλησιαστικό τίτλο που απονέμεται από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο σε προσωπικότητες που με το έργο τους βοηθούν την Εκκλησία και την κοινωνία. “

Facebook Comments