Το «καρφί» Γεωργιάδη σε Κασσελάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Πολάκη προέβαλε τον Βελουχιώτη και τώρα τη σκυλίτσα Φάρλι»

11 mins read

«Καρφί» κατά του Στέφανου Κασσελάκη, έριξε με ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ», ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή το βίντεο που ανέβασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για τα γενέθλια του σκύλου του και τα κεράκια που του έσβησε.

Το κείμενο του κ.Γεωργιάδη ξεκινάει με αναφορά στον Παύλο Πολάκη. «Έχει κάποιο ενδιαφέρον ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που με τον Παύλο Πολάκη προέβαλε κάποτε τον Άρη Βελουχιώτη και τον ΕΛΑΣ τώρα προβάλει τα γενέθλια του συμπαθέστατου Φάρλι και τα κεράκια που του έσβησε ο Στέφανος Κασσελάκης».

Στη συνέχεια ο κ.Γεωργιάδης αφού δηλώνει την αγάπη του για τα σκυλιά, αναφέρει πως δεν έχει κόψει ποτέ τούρτα σε κάποιο σκυλί, ωστόσο στέλνει τις ευχές του στον Στέφανο Κασσελάκη για την Φάρλι που έγινε 4 ετών.

Υπενθυμίζεται πως το 2019 ο Παύλος Πολάκης είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του στο γραφείο του στο υπουργείο Υγείας με μεζεδάκια και κρασιά, ενώ στις φωτογραφίες που είχε ανεβασει ο ίδιος στο facebook, ξεχώριζε το πορτρέτο του Αρη Βελουχιώτη.

Η ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη

«Έχει κάποιο ενδιαφέρον ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που με τον Παύλο Πολάκη προέβαλε κάποτε τον Άρη Βελουχιώτη και τον ΕΛΑΣ τώρα προβάλει τα γενέθλια του συμπαθέστατου Φάρλι και τα κεράκια που του έσβησε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Ομολογώ….δεν το παίρνω αναγκαστικά αρνητικά διότι τους σκύλους τους λατρεύω και ποτέ δεν έχω ζήσει χωρίς σκύλο, αλλά ομολογώ ότι τούρτα δεν είχα κόψει ποτέ σε κανέναν….κύριε Κασσελάκη να σας ζήσει λοιπόν»

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα