ΑρχικήΠαραπολιτικάΤο «καρφί» του Μητσοτάκη στον Δούκα για τις συλλογικότητες

Το «καρφί» του Μητσοτάκη στον Δούκα για τις συλλογικότητες

Αναφορά και στον δήμαρχο Αθηναίων έκανε ο Πρωθυπουργός, απαντώντας στον Νίκο Ανδρουλάκη στη Βουλή.

Μιλώντας για το στεγαστικό πρόβλημα και τα ακίνητα που λείπουν από την αγορά ανέφερε:

«Ο δήμαρχος της Αθήνας διαθέτει πολλά κλειστά ακίνητα. Ας τα διαθέσει ο δήμαρχος της Αθήνας, τον οποίο στηρίξατε κύριε Ανδρουλάκη, σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε «συλλογικότητες», γιατί σε πρόσφατη συνέντευξη του ο δήμαρχος της Αθήνας είχε πει: «Έχουμε αρκετα αναξιοποίητα κτήρια. Να δώσουμε μία ευκαιρία σε συλλόγους και συλλογικότητες να μπορέσουν να δραστηριοποιηθούν».

 

 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σήκωσε το γάντι και απάντησε αιχμηρά στη δευτερολογία του αναφερόμενος στην ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στις δημοτικές εκλογές.

Η απάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη

«Η αναφορά σας δείχνει ότι δεν το έχετε χωνέψει ακόμη. Σε ένα μήνα να προλάβει να ανοίξει κλειστά σπίτια ο Δούκας είναι δύσκολο. Αλλά πέντε χρόνια ο Μπακογιάννης όχι μόνο δεν άνοιξε σπίτια, αλλά έκλεισε και τους δρόμους ταλαιπωρώντας το λαό της Αθήνας» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ