Το περίεργο ρεκόρ της… άσωτης Αλεξοπούλου της Ελληνικής Λύσης

12 mins read

Μια πρωτιά έχει κατακτήσει από σήμερα στη Βουλή η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κατερίνα Αλεξοπούλου: Το ρεκόρ της πιο σύντομης αποχώρησης  από κοινοβουλευτική ομάδα και επιστροφής  σε αυτή!

Το απόγευμα της Δευτέρας, η προεδρεύουσα της Βουλής, Σοφία Σακοράφα, διάβασε την πρωινή επιστολή της κ. Αλεξόπουλου με την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ελληνική Λύση αλλά και δύο επιπλέον επιστολές. Αυτή της κ. Αλεξόπουλου με την οποία δηλώνει ότι επιστρέφει στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου και εκείνη του προέδρου της Ελληνικής Λύσης  με την οποία αποδέχεται την επιστροφή της κυρίας Αλεξόπουλου στο κόμμα του. Όλα ξεκίνησαν γύρω στις εντεκάμιση το πρωί όταν η κ. Αλεξόπουλου με μια αιφνιδιαστική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής ανακοίνωνε την αποχώρηση της από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. 

Λίγη ώρα μετά τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής της, για την οποία επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, η κυρία Αλεξοπούλου επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Τασούλα και του ζήτησε να ακυρώσει την ανεξαρτητοποίησή της!

Ο πρόεδρος της Βουλής που βρέθηκε μπροστά σε αυτό το πρωτοφανές γεγονός, της εξήγησε ότι αυτό δεν είναι εφικτό καθώς η επιστολή ανεξαρτητοποίησής της έχει πρωτοκολληθεί. Αυτό που μπορεί να γίνει, με βάση τον Κανονισμό της Βουλής είναι, όπως της είπε ο κ. Τασούλας, είναι να καταθέσει η ίδια νέα επιστολή με την οποία να δηλώνει πως επιθυμεί να επανέλθει στα έδρανα της Ελληνικής Λύσης και παράλληλα να αποστείλει και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επιστολή που να γνωστοποιεί την επανένταξή της στην ΚΟ της Ελληνικής Λύσης. Τελικά, οι δύο επιστολές τόσο της κ. Αλεξοπούλου όσο και του κ. Βελόπουλου έφτασαν στο προεδρείο της Βουλής και έτσι  η πιο σύντομη ανεξαρτητοποίηση και επιστροφή βουλευτή στο ίδιο κόμμα από σήμερα είναι γεγονός…

Facebook Comments