ΑρχικήΠαραπολιτικάΤο Σάββατο των πολιτικών αρχηγών 

Το Σάββατο των πολιτικών αρχηγών 

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις αυριανές κάλπες και σήμερα το πρόγραμμα δεν έχει ούτε ομιλίες, ούτε πάνελ, ούτε δημοσκοπήσεις, γράφει ο “Μικροπολιτικός” στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Και συνεχίζει: “Το προεκλογικό Σάββατο είναι για ανάπαυλα, οικογενειακές στιγμές, γούρια και τραπεζώματα. Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη η σημερινή μέρα έχει το καθιερωμένο χαλαρό τραπέζι με τους πολιτικούς συντάκτες, που φέτος θα είναι μπραντς με καφέ και χαλαρή κουβέντα σε ταράτσα της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη. Πρωινή έξοδος δηλαδή αφού μετά, όπως έχει προαναγγείλει, σχεδιάζει να παίξει ποδόσφαιρο για τα πλέι οφ με τους φίλους του με την ομάδα του Κολλεγίου, τη Saka Liga.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει κι αυτός  μάζωξη με τους συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, σε εξίσου χαλαρή διάθεση, αλλά με μεσημεριανό φαγητό και ούζο.
Κι ο Δημήτρης Κουτσούμπας, παρομοίως, θα κεράσει κρασάκια και τσίπουρα σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα.
Την «παράδοση» αυτή τη σπάει φέτος ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο οποίος κατέβηκε χθες στην Κρήτη για την τελευταία του κεντρική ομιλία στα πατρώα εδάφη, στο Ηράκλειο. Εκεί θα μείνει και σήμερα και θα χαλαρώσει α λα κρητικά, κερνώντας ρακές με λύρες και λαούτα. Αφού ψηφίσει αύριο θα επιστρέψει στην Αθήνα και στη Χαριλάου Τρικούπη.”