Τo who is who της Ι. Κουσκούση που μπουγέλωσε τον Χαρδαλιά

9 mins read

Συστήνεται ως Καλλιτέχνης-Ηθοποιός και παρουσιάστρια στην εταιρεία EOE Channel και Ραδιοφωνικός Παραγωγός στην εταιρεία EOE Radios.

Σπούδασε, όπως γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook “Sto sxoleio tis zwis” και ζει στην Θεσσαλονίκη. Η Ιωάννα Κουσκούση που μπουγέλωσε τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά είχε γίνει πέρυσι Espresso Girl, όπου δήλωνε ότι «της αρέσει το φλερτ και το παιχνίδι και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς έρωτα».

Το βιογραφικό της όπως το παρουσίασε η Espresso

Γεννήθηκε πριν 36 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει μέχρι σήμερα, και λατρεύει τη γυμναστική, το καλό φαγητό, τους φίλους της, τη φύση και τα ζώα.

Τον ελεύθερο χρόνο της τον περνάει πάντα με τον εξάχρονο γιο της, τον Χρήστο, που τον λατρεύει όσο τίποτα σε αυτή τη ζωή.

Παρά το γεγονός ότι το παιδικό της όνειρο ήταν να γίνει αστυνομικός, τελικά την κέρδισε η showbiz. Έχει ασχοληθεί με την ηθοποιία, το μόντελινγκ, την παρουσίαση και τη δημοσιογραφία. Τώρα παρουσιάζει στο STAR Βορείου Ελλάδος το «Ζήσε με αγάπη» με την επί 22 χρόνια κολλητή της Φωτεινή Μάντζιου.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Πληροφορικής σε Τεχνικό Λύκειο, Αεροπορικών Εταιριών σε ΙΕΚ, Αεροσυνοδού σε ιδιωτική σχολή και Υποκριτικής στη Δραματική Σχολή «Ανδρέας Βουτσινάς».

ΣΤΌΧΟΣ – ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να πάρει αυτό που της αξίζει στη δουλειά της και να συνδυάσει επιτυχημένα καριέρα και οικογένεια.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Λέει σε όλους ότι τους αγαπάει (γνωστούς και αγνώστους).

Facebook Comments