ΑρχικήΠαραπολιτικάΤσίπρας για Μητσοτάκη: «Ξαφνικά τον έπιασε ο... πόνος»

Τσίπρας για Μητσοτάκη: «Ξαφνικά τον έπιασε ο… πόνος»

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο του πρωθυπουργού για τη χθεσινή συγκέντρωση έξω από τη Βουλή για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο.

«Για τη συγκέντρωση των εκπροσώπων των φορέων των οικολογικών οργανώσεων και ΜΚΟ, ξαφνικά τον έπιασε ο πόνος ότι αποτελούν υγειονομικό κίνδυνο. Όταν καλούσε στο τηλέφωνο το δήμαρχο να αλλάξει δρομολόγιο και να περάσει έξω από το Μαξίμου το φορτηγό με τη συναυλία και καλούσε και τους δημοσιογράφους και τα συνεργεία να τον απαθανατήσουν σε αυτή τη δήθεν αυθόρμητη στιγμή, δεν τον πειράζανε οι αποστάσεις που δεν τηρήθηκαν. Και δεν είχε αρθεί ακόμη η καραντίνα. Τώρα τον πείραξε η διαμαρτυρία. Μη τυχόν και χαλάσει τη σούπα της ομοφωνίας που επί πληρωμή 20 εκατομμυρίων διαφήμισης έχετε κατασκευάσει σε δεκάδες site και μέσα ενημέρωσης. Για να δημιουργήσετε την εικονική πραγματικότητα. Της επιτυχίας και της κανονικότητας. Μόνο που δεν είναι κανονικότητα ούτε η μισή δουλειά ούτε η μισή ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

«Τον πείραξαν τώρα μην τυχόν και χαλάσει η ωραία σούπα της “ομοφωνίας”, αξίας 20 εκατ.», συμπλήρωσε. «Σε αντίθεση με τα ΜΜΕ (…) η κοινωνία δεν τον λιβανίζει, αλλά βρίσκεται έναντι πρωτοφανούς κατάστασης», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/videos/240538230337886/?