Τσίπρας -Μπαζιάνα στη «Μήδεια» και τα αστεία στον Χειλάκη (video)

8 mins read

Στο θέατρο Πέτρας βρέθηκαν χθες (29.06.2022) το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της Μήδειας του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media ένα μικρό βίντεο από την παρουσία του ίδιου και της Μπέτυς Μπαζιάνα στο θέατρο, μετά το τέλος της παράστασης.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η σύντροφός του είχαν σύντομη συνομιλία με την ηθοποιό και πρωταγωνίστρια της παράστασης Αθηνά Μαξίμου αλλά και με τον Αιμίλιο Χειλάκη. Μάλιστα, στο «πηγαδάκι» με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη της παράστασης, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να λέει κάτι αστείο που κάνει τόσο τον Αιμίλιο Χειλάκη όσο και τη Μπέτυ Μπαζιάνα να ξεσπούν σε ηχηρά γέλια.

«Είχαμε τη χαρά να είμαστε απόψε εκεί, στο θέατρο Πέτρας, στη Μήδεια του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια, στην πρώτη παράσταση της περιοδείας τους», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του.

Στη Μήδεια του Ευριπίδη, που θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα, εκτός από την Αθηνά Μαξίμου και τον Αιμίλιο Χειλάκη, πρωταγωνιστεί ο Αναστάσιος Ροϊλός, ενώ στο Χορό συμμετέχουν δύο κορυφαίες: τη Γιώτα Νέγκα και τη Μυρτώ Αλικάκη.

Facebook Comments