Για τις καταγγελίες εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη και την αποπομπή του από το κόμμα μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας από το Λαύριο.
Με δυο λέξεις αναφέρθηκε στο θέμα Γεωργούλη σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, μετά από τον πολιτικό σεισμό που προκλήθηκε σε Ελλάδα και Βρυξέλλες.
«Χθες ήταν μια δυσάρεστη μέρα. Ο καθένας μπορεί να κριθεί από την δικαιοσύνη, σε ό,τι αφορά όμως τη σεξουαλική παρενόχληση, είμαστε με τα θύματα και όχι με τους θύτες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ενώ πρόσθεσε ότι «το μήνυμα είναι καμία συγκάλυψη, καμία σκιά».
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ
Δε θα λέμε μόνο τα ευχάριστα. Υπήρξε μία σοβαρή καταγγελία για τον μέχρι χθες ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργούλη. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κριθεί από τη Δικαιοσύνη, έχει το τεκμήριο της αθωότητας.
Όμως σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με σεξουαλική παρενόχληση και έμφυλη βία,… pic.twitter.com/at5aFIPB7S— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) April 18, 2023