Στην ακύρωση της συναυλίας της Δέσποινας Βανδή στη Σμύρνη αναφέρεται με ανάρτησή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια ακύρωσε την προγραμματισμένη συναυλία της στη Σμύρνη επειδή ζήτησε να κατέβουν η τουρκική σημαία και η αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ, κάτι που δεν έγινε.
Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και στα τουρκικά ΜΜΕ εξαπολύοντας «πυρά» εναντίον της Δέσποινας Βανδή.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρει:
Τζάμπα μάγκες και πατριώτες της φακής οι δήθεν τουρκοφάγοι νεοδημοκράτες! Η Δέσποινα Βανδή, που αποχωρώντας από τη Σμύρνη λόγω Μουσταφά Κεμάλ, απέδειξε ότι έχει Εθνική αξιοπρέπεια, έβαλε τα γυαλιά σε Μητσοτάκη – Δένδια, που τρέμουν μην στεναχωρήσουν τον Ερντογάν!
Τζάμπα μάγκες και πατριώτες της φακής οι δήθεν τουρκοφάγοι νεοδημοκράτες! Η Δέσποινα Βανδή, που αποχωρώντας από τη Σμύρνη λόγω Μουσταφά Κεμάλ, απέδειξε ότι έχει Εθνική αξιοπρέπεια, έβαλε τα γυαλιά σε Μητσοτάκη – Δένδια, που τρέμουν μην στεναχωρήσουν τον Ερντογάν! #Βελοπουλος… pic.twitter.com/wyzu7wzrRo
— Κυριάκος Βελόπουλος (@velopky) July 18, 2024
Σε νεότερη ανάρτηση, ο κ. Βελόπουλος αναφέρει:
Εθνικά αξιοπρεπής η κα Βανδή σε αντίθεση με τους Ελληνες πολιτικούς που φωτογραφίζονται εύκολα κάτω απο τον Κεμάλ Ατατούρκ.
Είναι εκείνη η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι οι καλλιτέχνες τηρούν την εθνική αξιοπρέπεια περισσότερο από τους πολιτικούς. Οι Έλληνες πολιτικοί φωτογραφίζονται πολύ εύκολα κάτω από τον Κεμάλ Ατατούρκ, η κα Βανδή -εθνικά αξιοπρεπής- απεχώρησε.
Εθνικά αξιοπρεπής η κα Βανδή σε αντίθεση με τους Ελληνες πολιτικούς που φωτογραφίζονται εύκολα κάτω απο τον Κεμάλ Ατατούρκ
Είναι εκείνη η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι οι καλλιτέχνες τηρούν την εθνική αξιοπρέπεια περισσότερο από τους πολιτικούς. Οι Έλληνες πολιτικοί… pic.twitter.com/GSzBQ0WZBK
— Κυριάκος Βελόπουλος (@velopky) July 18, 2024