Βγήκε το “διαζύγιο” Κύρτσου-Μητσοτάκη

11 mins read

Είναι η πρώτη φορά που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, στην τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ρωτήθηκε και απάντησε για την κριτική που ασκεί, σταθερά, στην κυβέρνηση, ειδικά για τη διαχείριση της πανδημίας, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος.

Το σχετικό απόσπασμα:

Μ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Κύριε Εκπρόσωπε, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κύρτσος, επικρίνει το Μέγαρο Μαξίμου για άτοπους χειρισμούς στο θέμα Βαξεβάνη-Παπαδάκου. Τι απαντάτε;

Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Ο κ. Κύρτσος έχει επιδιώξει, εδώ και πάρα πολύ καιρό, μια συγκεκριμένη τακτική. Όλοι νομίζω ότι καταλαβαίνουμε ποιες είναι οι επιδιώξεις και οι προθέσεις του. Είναι πολύ φανερό. Αλλά, ελάχιστη σημασία έχουν μπροστά στα μεγάλα πολιτικά διακυβεύματα στις σταθερές και πολύ καθαρές θέσεις της ελληνικής Κυβέρνησης και τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής μας.

ΣΠ. ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Παραμένει ευρωβουλευτής, ωστόσο, της Νέας Δημοκρατίας, με το ειδικό βάρος που έχουν οι τοποθετήσεις του σε σχέση με την Κυβέρνηση;

Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Νομίζω, σας απάντησα.

 

Το σχόλιο του Γ. Κύρτσου στο twitter:

Δικαίωμα του εκπροσώπου να μου κάνει-εκ μέρους της ηγεσίας-δημόσια κριτική. Κριτική κάνω άλλωστε & εγώ. Η κριτική στην κριτική μπορεί να φέρει διάλογο. Όμως να γίνει συγκεκριμένος, χωρίς «όλοι ξέρουμε» Εγώ πάντα είμαι συγκεκριμένος για COVID-19,συγκοινωνίες,δίδυμα ελλείμματα,ΜΜΕ,κα.

Facebook Comments