ΑρχικήΠαραπολιτικάΒράβευση του Πατούλη από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών

Βράβευση του Πατούλη από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών

Το μετάλλιο της Εκκλησίας της Ελλάδος απένειμε στον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, ως ένδειξη ευχαριστίας για τη στήριξη της Περιφέρειας στη διοργάνωση της μουσικής εκδήλωσης «Για την Πίστη και της Λευτεριά», που έγινε τον Σεπτέμβριο στο Παναθηναϊκό Στάδιο με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια τελετής στο αρχιεπισκοπικό μέγαρο, και ο Αρχιεπίσκοπος εξήρε τη διαχρονική στήριξη του περιφερειάρχη στο έργο της Αρχιεπισκοπής «με ιδιαίτερα γόνιμα αποτελέσματα σε τομείς με κοινωνικό πρόσημο».

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε για την απονομή του βραβείου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και προσωπικά τον Αρχιεπίσκοπο, συνεχίζουμε τη γόνιμη και αγαστή συνεργασία η οποία ξεκίνησε εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας ως προτεραιότητα δράσεις οι οποίες αφενός αναδεικνύουν το πολιτιστικό και ιστορικό κεφάλαιο της χώρας και ιδιαίτερα της Αττικής μας και αφετέρου συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων. Θα συνεχίσουμε τη συμπόρευσή μας με την ίδια δυναμική και δημιουργικότητα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ