ΑρχικήΠαραπολιτικάΞέσπασμα Μωραΐτη κατά Κασσελάκη: «Ένα νέο στέλεχος δεν έχει βρει; -Με Αυγέρη,...

Ξέσπασμα Μωραΐτη κατά Κασσελάκη: «Ένα νέο στέλεχος δεν έχει βρει; -Με Αυγέρη, Τζάκρη και τα «λυξόνταρμα» δεν πας πουθενά πια»

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, άφησε με ανάρτησή του στο twitter, ο Νίκος Μωραΐτης, κατηγορώντας τον για έλλειψη νέων προσώπων.

«Βλέπω Δουδωνή, Μάντζο, Χριστοδουλάκη, Χρηστίδη στο ΠΑΣΟΚ και σκέφτομαι: ΕΝΑ νέο στέλεχος δεν έχει βρει ο Κασσελάκης εδώ και 4 μήνες; Με την Αυγέρη, την Τζάκρη και τα «λυξόνταρμα» δεν πας πουθενά πια. Ή μάλλον πας: Βουρ για την 3η θέση. Θλίψη να καίγεται έτσι ένας νέος άνθρωπος», γράφει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μωραΐτης.

Νέα στελέχη μέσω think tanks προαναγγέλει ο Κασσελάκης

Το σχόλιο Μωραΐτη έρχεται μια ημέρα μετά το βίντεο Κασσελάκη στο οποίο είχε προαναγγείλει την… είσοδο των νέων προσώπων στον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για τα 29 think tanks με φράσεις του όπως «λάβαμε πάνω από 3.000 αιτήσεις βάσει μιας τομής που κάναμε στην ελληνική κοινωνία. Αντί τα κομματικά γραφεί να δίνουν θέσεις για την παραγωγή πολιτικής σε έναν στενό κύκλο, το ανοίξαμε σε εσάς» και λίγο παρακάτω «είστε πολλοί που θέλετε να προσφέρετε σε αυτόν τον τόπο».

Στο βίντεο μιλά για τα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι έλαβαν πολλές ερωτήσεις για το πόσα θα είναι, ποιοι θα είναι σε αυτά και τι πολιτική θα παραγάγουν. «29 θεματικές ενότητες, 29 think tanks, μην αγχώνεστε», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης. «Μην αγνώνεστε, θα παρουσιάσουμε τα άτομα κατηγορία ανά κατηγορία. Λάβαμε πάνω από 3.000 αιτήσεις βάσει μιας τομής που κάναμε στην ελληνική κοινωνία. Αντί τα κομματικά γραφεί να δίνουν θέσεις για την παραγωγή πολιτικής σε έναν στενό κύκλο, το ανοίξαμε σε εσάς. Το ανοίξαμε σε όλους εσάς και ανταποκριθήκατε πραγματικά συγκινητικά. Είστε πολλοί που θέλετε να προσφέρετε σε αυτόν τον τόπο, που θέλετε αυτή η χώρα να έχει προοδευτική κυβέρνηση. Που θέλετε να προσφέρετε στις λύσεις κοινής λογικής που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Λοιπόν, πήρατε μια γεύση, από εδώ και πέρα stay tuned για περισσότερα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ