Ζαχαριάδης: «Ακόμα και στον ΣΚΑΪ τους μαλώνει ο Γεωργιάδης»

14 mins read

Ένταση επικράτησε σήμερα ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Μαρία Αναστασοπούλου.

Αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η ερώτηση προς τον υπουργό: «πότε θα πάρουμε ανάσα από την πανδημία». Όταν εκείνος απάντησε ότι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να το προβλέψει, η Μαρία Αναστασοπούλου του απάντησε:  «Άρα τελευταία μίλια δεν θα ξαναπείτε… Τέλος».

Η απάντηση της δημοσιογράφου προκάλεσε την οργή του υπουργού, ο οποίος απάντησε:

«Τα τελευταία μίλια τα είχε πει ο πρωθυπουργός πριν τη Δέλτα. Και κατά τη γνώμη μου μακάρι να το ξαναπεί. Και γιατί; Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι ο πρωθυπουργός μίας χώρας πρέπει να πουλάς προς τα έξω στους πιθανούς σου πελάτες ότι είσαι μια υγειονομικά ασφαλής χώρα. Και πράγματι, η δήλωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έρθουν στην χώρα και χιλιάδες άνθρωποι έκαναν τζίρο και πήγαμε καλά. Άρα αφήστε τις ειρωνείες με τον πρωθυπουργό».

Και συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης:

«Μια χαρά το είπε… Η κυρία Αναστασοπούλου ειρωνεύτηκε τον κ. Μητσοτάκη και έκανε λάθος. Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη ήταν ολόσωστη τη στιγμή που το είπε διότι είμαστε μια τουριστική χώρα, από αυτό ζουν χιλιάδες συμπολίτες σας, σας πληρώνουν διαφημίσεις στον ΣΚΑΙ για να κάνετε εκπομπή. Και πρέπει να σταματήσετε συνεχώς να θίγετε τη χώρα».

«Καλό είναι να μην εκνευρίζεστε, κ. υπουργέ. Το παρακάνετε τώρα» παρατήρησε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.

«Το είπε άριστα, αν πρέπει να το ξαναπεί, θα το ξαναπεί» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Λέτε να ήξερε (σ.σ. ο πρωθυπουργός) ότι θα έρθει η Δ, ή η Ο, ή η ΣΤ, προφήτης είναι;».

«Δεν χρειάζεστε να εκνευρίζεστε όταν λέμε τι λέγατε παλιά» σχολίασε εκ νέου η δημοσιογράφος.

Το περιστατικό δεν άφησε ασχολίαστο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Ζαχαριάδης σχολίασε στο twitter:

Τους μαλώνει ακόμα και στον ΣΚΑΙ γιατί του φέρνουν αντίρρηση. Όσο μεγαλύτερη πατάτα έχει πει ο Πρωθυπουργός τόσο πιο φανατικός γίνεται ο Αντιπρόεδρος…

Facebook Comments