ΑρχικήΠολιτικήΕπιστολή της «Ομπρέλας» σε Κασσελάκη - Ζητάνε την άμεση σύγκλιση της Πολιτικής...

Επιστολή της «Ομπρέλας» σε Κασσελάκη – Ζητάνε την άμεση σύγκλιση της Πολιτικής Γραμματείας

Αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο μετά την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Αυγή, τα εν λόγω στελέχη ζήτησαν από τη Ράνια Σβίγκου και τον Γιώργο Βασιλειάδη την άμεση σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας.

Η απάντηση στα μέλη της “Ομπρέλας” δεν άργησε να έρθει και φυσικά δεν προήλθε από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά από πηγές του ΣΥΡΙΖΑ που ανέφεραν ότι η σύγκληση των οργάνων του κόμματος είναι προτεραιότητα του προέδρου, όπως δήλωσε και ο ίδιος στη χθεσινοβραδινή του συνέντευξη.

Οι ίδιες πηγές παραπέμπουν δε στη χθεσινή ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του κόμματος ότι την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συνεχίζουν, σχολιάζοντας πως “ως γνωστόν, την ερχόμενη εβδομάδα ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει προγραμματίσει και περιοδείες σε πόλεις της περιφέρειας, ανά την Ελλάδα”.

“Επόμενη συνεδρίαση οργάνου θα είναι αυτή της Πολιτικής Γραμματείας, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο άμεσος σχεδιασμός που έχει γίνει”, καταλήγουν.