ΑρχικήΠολιτικήΑφροδίτη Λατινοπούλου: «Παρεξηγούμαστε όταν μας λένε ακροδεξιούς»

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Παρεξηγούμαστε όταν μας λένε ακροδεξιούς»

Καλεσμένη της εκπομπής ήταν η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η ίδια μίλησε για την εκλογή της στην Ευρωβουλή, ενώ δήλωσε ότι παρεξηγείται όταν αποκαλούν το κόμμα της ακροδεξιό.

Μιλώντας στο OPEN είπε πως «επόμενος στόχος είναι οι εθνικές εκλογές».

 

Κατά τα άλλα σημείωσε πως ο χώρος που κινείται το κόμμα της βρίθει από γραφικότητες και ακρότητες και ζήτησε να να ενωθούν οι υγιείς δυνάμεις. «Έχουμε συστράτευση και από στελέχη του κ. Βελόπουλου, και από το κόμμα Εμφιετζόγλου».

«Δεν μπορεί να γίνει συζήτηση με ανθρώπους που έχουν εμπορευματοποιηθεί την πίστη. Ο κ. Βελόπουλος δεν συζητάει ούτε με τα στελέχη του», συμπλήρωσε.

Στηλίτευσε όσα συνέβησαν με το μειονοτικό κόμμα στη Θράκη και τόνισε: «Από τη στιγμή που ο Ερντογάν μιλάει για τουρκική μειονότητα, δεν μπορεί να έχουμε ένα κόμμα που μιλάει για τουρκική μειονότητα στη Θράκη».

Χαρακτήρισε λάθος την άποψη που αναφέρθηκε ότι ευνοήθηκε η ίδια και το κόμμα της από την αποχή. «Ίσα ίσα, αυτοί που απείχαν ήταν οι νέοι, εμείς έχουμε μικρό ηλικιακά κοινό, οπότε θα έχουμε και μεγαλύτερο ποσοστό», είπε.

Εξέφρασε την αντίθεσή της στο γάμο ομόφυλων ζευγαριών, ενώ σε σχετικό ερώτημα απάντησε δεικτικά: «Αν δεν βλέπετε ποια είναι η διαφορά μου με έναν άνδρα…»