ΑρχικήΠολιτικήΆκης Τσελέντης: «Εμένα ας με χτυπούν- Τη ΝΙΚΗ να μην την πιάνουν...

Άκης Τσελέντης: «Εμένα ας με χτυπούν- Τη ΝΙΚΗ να μην την πιάνουν στο στόμα τους»

O υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΙΚΗ και σεισμολόγος Άκη Τσελέντης, με ανάρτησή του υπερασπίζεται το κόμμα που τον στηρίζει και μιλά για την περιπέτεια της υγείας του και τον προστάτη του Άγιο Γεράσιμο.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Άκης Τσελέντης, αναφέρει:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
Με την ευλογία του προστάτη μου Άγιου Γεράσιμου όπου είμαι ταγμένος, στάθηκα ξανά (αν και εξασθενημένος) στα πόδια μου και συνεχίζω ακάθεκτος το επιστημονικό μου έργο.
(**)Με έκπληξη βέβαια διεπίστωσα ότι ο ανούσιος πόλεμος κάποιων «φαινομενικά πιστών» προφανώς βαλτών έξωθεν συνεχίζεται. Τους απαντώ με επίθεση αγάπης! Δεν πρόκειται βέβαια να επηρεαστώ στον αγώνα που κάνω, κάποιοι ενοχλούνται τι να κάνουμε.
Για να τελειώνουμε λοιπόν: Σκεπη μου κ προστασία μου η Παναγία η Γοργουπηκοος, οι Άγιοι Ταξιάρχες κ ο Άγιος Γεράσιμος και με την Ευχή του Αγίου καθηγουμενου γέροντος Αμφιλοχιου!!!
Εμένα ας με χτυπούν, μαθημένος είμαι τόσα χρόνια στο τοπικό και διεθνές «κουρμπέτι» και έχω πάθει Μιθριδατισμό, τη ΝΙΚΗ όμως να μην την πιάνουν στο στόμα τους! Στη περίπτωση αυτή θα πάρουν την κατάλληλη απάντηση (πολύ σκληρή με επιχειρήματα). Τους υπενθυμίζω ότι «τα ράσα δεν κάνουν το παπά»…”

 Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΣΕΛΕΝΤΗ