Ανδρουλάκης: «Αλαζονεία της κυβέρνησης ότι για όλα φταίει η κλιματική κρίση»

8 mins read

Στην Κεφαλονιά πραγματοποιεί περιοδεία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την κακοκαιρία.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τους πολίτες να δώσουν «μήνυμα στην αλαζονεία της κυβέρνησης στις εκλογές της αυτοδιοίκησης την άλλη εβδομάδα» και συνέχισε λέγοντας πως «Εμείς είμαστε εδώ για μια αξιόπιστη, προγραμματική, θεσμική αντιπολίτευση, με τον λόγο της αλήθειας και της συνέπειας».

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:

Πριν από λίγες εβδομάδες συντελέστηκε μία βιβλική καταστροφή στη Θεσσαλία. Η απάντηση των κυβερνώντων ήταν ότι δεν μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν, γιατί ένα τέτοιο φαινόμενο συμβαίνει μία φορά κάθε τριακόσια χρόνια.

Παρόλα αυτά, χθες, πάλι η Μαγνησία και η Βόρεια Εύβοια, «βυθίστηκαν». Η απάντηση του κ. Μητσοτάκη ως προς την ανικανότητα να προστατεύσουν τους πολίτες και τις περιουσίες τους, είναι η αλαζονεία και η έλλειψη ενσυναίσθησης. Και αυτό αποκαλύπτεται και από τις δηλώσεις του ότι η κλιματική κρίση είναι μια ευκαιρία για τη χώρα μας προκειμένου να επεκταθεί η τουριστική περίοδος.

Καλώ τον ελληνικό λαό να απαντήσει και να στείλει μήνυμα απέναντι στον αυταρχισμό, την αλαζονεία και την ανικανότητα της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη.

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα