Ανδρουλάκης υπέρ Ράμμου: «Είναι αδιανόητο να στοχοποιούνται άνθρωποι, που αγωνίζονται για τις ανεξάρτητες αρχές»

13 mins read

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης προχώρησε σε έμμεση αλλά σαφή υποστήριξη προς τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, για τις επικρίσεις που δέχεται ενώ γνωστοποίησε ότι έλαβε επιτολή από τον κ. Ράμμο με την οποία τον ενημερώνει για τα αποτελέσματα της έρευνας της ανεξάρτητης Αρχής.

Παράλληλα, ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τον πρωθυπουργό: Να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα και να προκαλέσει αύριο την ενημέρωση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δήλωσε με ανάρτησή του στο twitter ότι «είναι αδιανόητο να στοχοποιούνται με ένα βάναυσο τρόπο άνθρωποι, οι οποίοι αγωνίζονται για τις ανεξάρτητες αρχές και τα δικαιώματα του πολίτη» και επεσήμανε αιχμηρά πως «με έναν τρόπο, που θυμίζει απόλυτα την προηγούμενη κυβέρνηση. Και το λέω διότι σήμερα έχω συγκλονιστεί από τα πρωτοσέλιδα κάποιων εφημερίδων διότι είναι τα ίδια με άλλο χρώμα από αυτά επί ΣΥΡΙΖΑ πριν από μερικά χρόνια».

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι «είναι αδιανόητο σε μια ευρωπαϊκή κοινωνία όποιος δεν υπηρετεί το αφήγημα και την εισήγηση της κεντρικής εξουσίας να βάλλεται ηθικά και πολιτικά. Αυτό δεν είναι ένα κανονικό ευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα» και διατύπωσε το δίλημμα των επόμενων εκλογών: «Ή με αυτούς που είναι ικανοί για όλα αρκεί να έχουν μια θέση εξουσίας εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, εις βάρος των θεσμών και της Δημοκρατίας ή με αυτούς που είναι ικανοί να τα θυσιάσουν όλα για να υπάρχει κοινωνική ειρήνη, ευημερία και σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πατρίδα». Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέληξε προσδιορίζοντας τη θέση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. «Αυτή η παράταξη ήταν πάντα στην όχθη του δεύτερου κρίσιμου πολιτικού συστήματος, που κράτησε εν τέλει τη χώρα στη ζώνη του ευρώ», τόνισε.

 

 

Facebook Comments