ΑρχικήΠολιτικήΜητσοτάκης: Θέλουμε τη συμπόρευση ανθρώπων από άλλους πολιτικούς χώρους

Μητσοτάκης: Θέλουμε τη συμπόρευση ανθρώπων από άλλους πολιτικούς χώρους

Στο Βόλο βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης για να μιλήσει στην εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από «όσους έφυγαν από την ΝΔ να επιστρέψουν σπίτι τους, γιατί η ΝΔ τους χρειάζεται όσο ποτέ και επειδή το διακύβευμα είναι μεγάλο, δίνουμε μεγάλη μάχη για την ψυχή της παράταξης».

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε σε συμπόρευση ανθρώπους και από άλλους πολιτικούς χώρους. Το άνοιγμα Μητσοτάκη γίνεται με στόχο τη νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές, που «θα αποτελέσουν την πρώτη μεγάλη ήττα του κ. Τσίπρα».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «θα θυμόμαστε τον κ. Τσίπρα για τέσσερα πράγματα: Για το ότι κορόιδεψε και εξαπάτησε τους Έλληνες για να έρθει στην εξουσία, για το ότι μας έπνιξε στους φόρους προκειμένου να εξυπηρετήσει τα ρουσφέτια του, για τη βαθειά προβληματική συμφωνία των Πρεσπών, που αναγκάζει τον κ. Τσίπρα να μην τολμά να πάει στην Μακεδονία χωρίς προστασία και ΜΑΤ, αφού εκεί που όλοι οι Ελληνες πρωθυπουργοί είχαν πει «Όχι», εκείνος είπε «Ναι», και τέλος, θα τον θυμόμαστε για τον ευτελισμό της πολιτικής ζωής και με προέδρους του Κοινοβουλίου που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν».

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης ανήγγειλε ότι σήμερα θα αποστείλει την επιστολή προς την ηγεσία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ώστε να ανασταλεί η ιδιότητα μέλους για το κόμμα του Ούγγρου πρωθυπουργού, Βίκτορ Όρμπαν.