ΑρχικήΠολιτικήΠαπαδόπουλος: "Θα ανεχτούμε τους εκβιασμούς Καμμένου, αν δε μπορούμε αλλιώς"

Παπαδόπουλος: "Θα ανεχτούμε τους εκβιασμούς Καμμένου, αν δε μπορούμε αλλιώς"

«Μόνο με συναίνεση πρέπει να περάσουν οι όποιες αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής, αλλιώς θα έχουν βάση όσοι κάνουν λόγο για συναλλαγή με τον Πάνο Καμμένο», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «η Βουλή έχει μια πολύπλοκη κατάσταση κι αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί», λέγοντας ότι πρέπει να υπάρξουν διαφοροποιήσεις σε ότι αφορά κόμματα που μπήκαν στην Βουλή με κοινοβουλευτικές ομάδες με περισσότερα από 10 μέλη, αλλά στην πορεία οι βουλευτές τους μειώθηκαν σημαντικά, οδηγώντας ακόμη και σε διάλυση των ΚΟ τους.
Ο βουλευτής είπε ότι «υπάρχει μια σειρά από εκκρεμότητες που έχει μπροστά της η Βουλή, πχ. αναφορικά με την Συμφωνία των Πρεσπών ή για θετικά μέτρα και άλλα ζητήματα», σημειώνοντας ότι «αυτά πρέπει να προχωρήσουν».
Ο κ. Παπαδόπουλος είπε πάντως ότι μπορεί  να εκφράζει την προσωπική του άποψη, σε ότι αφορά τις επικείμενες αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής για …χατήρι του Πάνου Καμμένου, τονίζοντας ωστόσο ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ λάβει θέση για στήριξη των αλλαγών του Κανονισμού, κατά την ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής, τότε θα συνταχθεί με αυτήν, λέγοντας ότι «η Βουλή άντεξε διάφορους εκβιασμούς, ακόμη έναν εκβιασμό του Πάνου Καμμένου, ε… θα τον ανεχτούμε κι αυτόν, εάν δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς!».