Απίστευτη επίθεση Πολάκη στον Τσιόδρα: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, φταις για τους νεκρούς»

10 mins read
Απίστευτη επίθεση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, στον καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα, με αφορμή την επανεμφάνισή του και την ενημέρωση που έκανε για τα ευρήματα που έχουν σχέση με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.
Στην αρχή της επίθεσής του ο Παύλος Πολάκης αναφερόμενος στον κύριο Τσιόδρα τονίζει «Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτακη» και συνεχίζει την επίθεση του χρεώνοντας τους 15.000 νεκρούς στον καθηγητή «ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ,για τους 15.500 χιλιαδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωναϊό»!
Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτακη ,καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ,για τους 15.500 χιλιαδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωναϊό!!
Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει ναμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτωσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιαδες!!!!(φωτο1-2)
ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!!
Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!!
Αυτό το ξερεις καλά ! Όπως ξερεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τριτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης !! Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν (φωτο3-4)
Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει ναμαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!!
Αλλά δεν φταις εσύ……άλλοι φταίνε…

Facebook Comments