Αύριο οι τοποθετήσεις 3 ΓΓ με αρμοδιότητες που άπτονται στο κρίσιμο έργο του Ελληνικού

9 mins read

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DailyPost.gr, αύριο αναμένονται οι τοποθετήσεις των 3 Γενικών Γραμματέων με αρμοδιότητες που άπτονται στο κρίσιμο έργο του Ελληνικού. Δείτε τα ονόματα.
Ειδικότερα, Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού ο Διδασκάλου Γιώργος, υπήρξε Ειδικός Σύμβουλος του Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.
Γενικός Γραμματέας Περιβάλλοντος ο Κώστας Αραβώσης, υπήρξε πρόεδρος της 5μελούς Εξεταστικής Επιτροπής Ενεργειακών Επιθεωρητών Κτιρίων, Πρόεδρος της 5μελούς Εξεταστικής Επιτροπής Ενεργειακών Επιθεωρητών Συστημάτων Θέρμανσης, Αναπληρωτής Πρόεδρος της 5μελούς Εξεταστικής Επιτροπής Ενεργειακών Επιθεωρητών Συστημάτων Κλιματισμού στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΚΑ – Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Ενέργειας
και Γενικός Γραμματέας Χωροταξίας ο Ευθύμιος Μπακογιάννης (απλή συνωνυμία με την οικογένεια Μπακογιάννη), Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ Διδάκτωρ Πολεοδόμος – Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός Ιδρυτικό μέλος της Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας της ΣΑΤΜ ΕΜΠ.
Αξίζει να σημειώσουμε, πως και οι τρεις είναι μηχανικοί, γεγονός που σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς θα διευκολύνει την υλοποίηση του έργου του Ελληνικού.

Facebook Comments