ΑρχικήΠολιτικήΑυγή: Όπου πάει ο Μπίστης μετά δεν φυτρώνει χορτάρι

Αυγή: Όπου πάει ο Μπίστης μετά δεν φυτρώνει χορτάρι

H εφημερίδα “Αυγή” με σκωπτικό ύφος μιλά για το Νίκο Μπίστη, αν και είναι το κεντρικό πρόσωπο της πρωβουλίας “Γέφυρα” που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα το άρθρο υπογράφει ο ίδιος ο διευθυντής της Αυγής, Άγγελος, Τσέκερης, ένα άρθρο με αιχμηρές και ειρωνικές ατάκες. “Οι κεντροαριστεροί είναι πιο συμπαθητικοί όταν έρχονται παρά όταν φεύγουν”, λέει χαρακτηριστικά. “Σε όλες τις πολιτικές πρωτοβουλίες στις οποίες συμμετείχε ο «σύντροφος Μπίστης» -που και χθες έδωσε το «παρών» στην περίφημη εκδήλωση των Ευρωσοσιαλιστών με τον Αλέξη Τσίπρα- η κατάληξη ήταν η αποτυχία”, επισημαίνει.

Η πιο χαρακτηριστική ατάκα του άρθρου είναι: “Η μοναδική μας επιφύλαξη με αυτή την πρωτοβουλία είναι ότι όπου πάει ο σύντροφος Μπίστης μετά από λίγο δεν φυτρώνει χορτάρι»”.

“ΚΚΕ Εσωτερικού – Ανανεωτική Αριστερά, ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΝΑΛ ισοπεδώθηκαν κατά καιρούς από πρωτοφανείς φυσικές καταστροφές. Λίγα μάρμαρα μόνο, χαραγμένα ανεξίτηλα από τον χρόνο και τα στοιχεία της φύσης, έχουν απομείνει για να θυμίζουν την ύπαρξή τους στον βιαστικό διαβάτη. Γι’ αυτό μάλλον ο Σκουρλέτης εμφανίστηκε στην εκδήλωση φορώντας στον λαιμό μια πλεξίδα σκόρδο”, γράφει ο Άγγελος Τσέκερης στην Αυγή.